Vakantiefiets kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! ECO Traveller is als beste getest door ANWB en het AD. Deze vakantiefiets is een complete vouwfiets die u snel en gemakkelijk kunt opvouwen. Het wordt geleverd met een krachtige accu die een groot bereik heeft. Bekijk snel ons assortiment aan elektrische fietsen!

Vakantiefiets: compact en praktisch

Elektrische fietsen zijn al jaren populair. Onze vakantiefietsen zijn compact en heel handig. U kunt ze gemakkelijk opvouwen en overal mee naartoe nemen. Denk hierbij aan de fiets meenemen in de auto, trein, bus of caravan. Het is de perfecte fiets voor op vakantie. Onze fietsen zijn niet alleen opvouwbaar, maar de wielen zijn ook van een kleiner formaat, dit maakt het nog makkelijker om de fiets mee te nemen op vakantie. Alle ECO Traveller modellen zijn volledig onderhoudsvrij dankzij de gesloten kettingkasten, riemaandrijving en versnellingsnaaf. Als u dus op zoek bent naar een geweldige fiets voor op vakantie, dan vindt u die hier!

Elektrische vouwfiets van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar de beste vakantiefiets? Zoek dan niet verder! De elektrische vouwfietsen van ECO Traveller zijn in diverse testen zeer goed of als beste beoordeeld, waaronder NKC, AD en ANWB. De elektrische fiets wordt standaard geleverd met een zeer sterke accu. U kunt er dus veel kilometers mee reizen. Daarnaast is de fiets uit te breiden met een krachtiger accupakket.

Vakantiefiets kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze elektrische vakantiefietsen? Neem dan direct contact op met een van onze dealers bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak. Heeft u nog verdere vragen over onze kleine elektrische fietsen of heeft u wat meer informatie nodig? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag bij het kiezen van de juiste fiets.

Vind een dealer Private shopping