Lichtgewicht elektrische vouwfiets

Eco Traveller N7

De allernieuwste versie van de Eco Traveller N7 is uiteraard opnieuw perfect voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een betrouwbare elektrische vouwfiets, waarmee ook in heuvelachtig landschap gefietst kan worden.

De Eco Traveller N7 is als beste beoordeeld in de AD fietstest van 2021! Het eindcijfer 8 is een extra erkenning voor deze complete vouwfiets, die tijdens eerdere test al werd geroemd om haar uitmuntende rijeigenschappen.

Eco Traveller Excellent

Het nieuwste topmodel is de Eco Traveller Excellent. Een elektrische vouwfiets met een krachtige en geruisloze middenmotor en een onderhoudsvrije riemaandrijving.

Lichtgewicht elektrische vouwfiets kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Eco Traveller is als beste getest door ANWB en het AD. Bij ons vind je complete vouwfietsen die je snel en gemakkelijk kunt opvouwen. Onze lichtgewicht elektrische vouwfietsen zijn makkelijk om mee te nemen. Ze worden geleverd met een krachtige accu waardoor ze een groot bereik hebben. Bekijk snel ons prachtige aanbod aan lichtgewicht elektrische e-bikes!

Lichtgewicht elektrische vouwfiets: compact en handig

Elektrische fietsen zijn al jaren populair. Onze lichtgewicht elektrische vouwfietsen zijn compact en heel handig. U kunt ze gemakkelijk opvouwen en overal mee naartoe nemen. Denk hierbij aan de fiets meenemen in de auto, caravan of openbaar vervoer. Het is de perfecte lichte fiets. Onze fietsen zijn niet alleen opvouwbaar, maar de wielen zijn ook van een kleiner formaat, dit maakt het nog makkelijker om de fiets mee te nemen. Alle Eco Traveller modellen zijn volledig onderhoudsvrij dankzij de gesloten kettingkasten, riemaandrijving en versnellingsnaaf. Als u dus op zoek bent naar een geweldige fiets voor op vakantie, dan vindt u die hier!

Voordelen lichtgewicht elektrische fietsen

  • Comfortabel en gemakkelijk: met elektrische trapondersteuning kun je comfortabel en eenvoudig fietsen, zelfs tegen de wind in of bergop. Zo kom je op je bestemming zonder te zweten.
  • Ideaal voor lange afstanden: Met een elektrische vouwfiets kun je gemakkelijker lange afstanden afleggen zonder moe te worden.
  • Hoge snelheid: je kunt langere tijd met hogere snelheden fietsen dan met een gewone fiets, meestal tot 25 km per uur.
  • Gemakkelijk op te bergen: je kunt de elektrische vouwfiets eenvoudig opvouwen, meenemen en opbergen in bijvoorbeeld een camper.
  • Duurzaam: elektrische vouwfietsen verminderen uitstoot en zijn beter voor het milieu dan andere elektrische voertuigen. Ze zijn daarom duurzamer.

Lichte elektrische fiets met lage instap

De lichte elektrische vouwfiets is de perfecte oplossing voor ouderen en mensen met beperkte mobiliteit. Het is soms moeilijk om een zware e-bike te vervoeren. Maar met een lichtgewicht elektrische vouwfiets kunt u gemakkelijker lange afstanden afleggen zonder moe te worden en zonder zware inspanningen te hoeven doen bij het vervoeren ervan. De lage instap maakt het extra gemakkelijk om op de fiets te stappen en de compacte stijl maakt het makkelijk om de fiets op te bergen.

Lichtgewicht elektrische vouwfiets kopen?

Heb je besloten om een lichte lichtgewicht elektrische vouwfiets te kopen? Neem dan direct contact op met de dealer bij u in de buurt en maak een afspraak. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze elektrische vouwfietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag bij het kiezen van de beste elektrische fiets.

Vind een dealer