Vind een dealer

Naast ons eigen showroom in Edam- Volendam waar u de ECO Traveller elektrische vouwfietsen ook uitgebreid kan komen testen zijn er ook Nederland een aantal exclusieve ECO Traveller verkooppunten. Een officieel ECO Traveller verkooppunt bij u in de buurt vinden is heel eenvoudig: selecteer de voor u dichtstbijzijnde vestiging op de kaart hieronder. Klik op de marker op de landkaart om de details van de ECO Traveller verkooppunt in uw regio te zien.

Verkoop via de officiële ECO dealer

Het beste advies en een vlotte service. Daar staan onze geselecteerde dealers garant voor. Wilt u een ECO Traveller elektrische vouwfiets kopen? Dit kan gemakkelijk bij een van onze dealers. Onze dealers zijn altijd hoogwaardige fietsenwinkels met een goede serviceafdeling.

Wilt u de ECO Traveller online kopen?

Dat kan ook gemakkelijk via deze website. De verkoop gaat dan altijd via onze officiële ECO dealer bij u in de regio. Bij het bestellen maakt u een keuze welke dealer uw aanspreekbeurt wordt voor de toekomstige service, garantie en onderhoudswerkzaamheden. U ontvangt bij het bestellen via de website de elektrische vouwfiets in een stevige doos, opgevouwen maar uiteraard 100% rijklaar. (Een eventueel retourrecht is bij bestellen online van de vouwfiets niet van toepassing).

      Dealers