Elektrische mini fiets kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! ECO Traveller is als beste getest door ANWB en het AD. Bij ons vind je complete vouwfietsen die je snel en gemakkelijk kunt opvouwen. Onze elektrische mini fietsen zijn makkelijk om mee te nemen. Hij wordt geleverd met een krachtige accu waardoor het een groot bereik heeft. Bekijk snel ons prachtige aanbod aan elektrische mini fietsen!

Elektrische mini fiets: compact en handig

Elektrische fietsen zijn al lang populair. Onze elektrische mini fietsen zijn compact en erg handig. U kunt ze gemakkelijk opvouwen en over mee naartoe nemen. Neem je kleine elektrische fiets bijvoorbeeld mee in uw auto, de trein of bus. Daar zijn deze fietsen namelijk perfect voor. Onze fietsen kun je niet alleen opvouwen, ze hebben ook kleinere wielmaten, waardoor u de fiets makkelijker mee op vakantie kunt nemen. De fietsen van ECO Traveller zijn volledig onderhoudsvrij dankzij de gesloten kettingkasten, riemaandrijving en versnellingsnaaf. Dus wanneer u op zoek bent naar de beste elektrische mini fiets, dan vindt u het hier!

Elektrische vouwfiets van de beste kwaliteit

Bent u op zoek naar de beste elektrische mini fiets? Zoek dan niet verder! De elektrische vouwfietsen van ECO Traveller zijn in verschillende testen als zeer goed o best beoordeeld, waaronder AD, NKC en ANWB. Elektrische fietsen worden standaard geleverd met zeer krachtige accu. U kunt er dus gegarandeerd vele kilometers mee reizen. Ook is de fiets uit te breiden met een sterker accupakket.

Voordelen:

  • Comfort: met elektrische ondersteuning kunt u comfortabel en gemakkelijk rijden. Ook met tegenwind of bergop fietsen. Zo kom je niet elke keer bezweet bij je bestemming.
  • Ideaal voor lange afstanden: u kunt gemakkelijker langere afstanden afleggen zonder moe te worden.
  • Snelheid: u kunt langere tijd met hoge snelheden rijden dan met een normale fiets. Bijvoorbeeld 25 km per uur.
  • Je kunt de elektrische mini fiets gemakkelijk opvouwen en meenemen in de auto of openbaar vervoer.
  • Groener dan een auto of bromfiets: reduceert de uitstoot, wat goed voor het milieu is. Elektrische fietsen zijn duurzamer, zelfs in vergelijking met andere elektrische voertuigen.

Elektrische mini fiets kopen?

Heeft u een beslissing gemaakt uit een van onze compacte elektrische vouwfietsen? Neem dan direct contact op met een dealer bij u in de buurt en maak een afspraak. Meer weten of vragen over onze elektrische vouwfietsen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag met het kiezen van de beste elektrische mini fiets.

Vind een dealer Private shopping