Bent u op zoek naar een compacte E-Bike? Zoek dan niet verder, want de ECO Traveller Company heeft een ruime selectie van de beste kwaliteit opvouwbare elektrische fietsen. Onze elektrische vouwfietsen zijn de perfecte oplossing voor mensen die graag willen fietsen op vakantie of tijdens lange reizen. Bij ons vind je compacte E-Bikes van de beste kwaliteit. Bekijk dus snel ons aanbod!

Compacte opvouwbare elektrische fietsen

Als u vaak reist met het openbaar vervoer of als u een oude (vouw)fiets heeft die niet geschikt is voor lange afstanden, dan is een elektrische vouwfiets de oplossing voor u. Deze E-Bikes zijn gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, wat ze ideaal maakt voor reizen met de boot, camper en caravan of zelfs voor het meenemen in de achterbak van uw auto. De ECO Travellers zijn compact en gemakkelijk mee te nemen, zodat u onderweg altijd kunt genieten van de vrijheid om te fietsen.

Actieradius compacte E-Bikes

De actieradius van een compacte E-Bike is de afstand die de fiets kan afleggen voordat de accu leeg raakt. Onze elektrische vouwfietsen hebben gemiddeld een actieradius van 50-70 km, maar de accu kan ook worden uitgebreid naar een afstand van 120 km. Dankzij de elektrische ondersteuning kunnen lange afstanden worden afgelegd zonder fysieke inspanning, wat betekent dat u meer uitgerust aankomt op uw bestemming. Bovendien bieden elektrische vouwfietsen een milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van een auto en bieden ze een ontspannen manier om te reizen zonder zorgen te maken over files of parkeerproblemen.

Voordelen van een compacte E-Bike:

  • Gratis meenemen in de bus of trein is toegestaan
  • Gemakkelijk te vervoeren door hun gewicht en praktische formaat
  • Een milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van een auto
  • Fietsen is goed voor de gezondheid

Compacte E-Bike kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze compacte elektrische fietsen? Neem dan direct contact op met een dealer bij u in de buurt en maak een afspraak. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over onze elektrische vouwfietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste elektrische vouwfiets.

Vind een dealer Private shopping