Ben je op zoek naar een lichte elektrische fiets voor de camper? Dan raden wij het aan om te kiezen voor een elektrische vouwfiets. Met de elektrische ondersteuning van de vouwfiets kun je gemakkelijk overal naartoe rijden en je kunt hem vervolgens opvouwen en eenvoudig opbergen in de camper. Meer informatie nodig? Lees hier verder.

Lichte elektrische fiets voor de camper: Compact en handig

Elektrische vouwfietsen zijn ideaal als je veel moet reizen. Deze fiets is gemakkelijk mee te nemen in de camper, trein, bus en nog veel meer vervoersopties. De elektrische vouwfiets kun je niet alleen opvouwen, maar de fiets en wielen zijn ook van een kleiner formaat. Door dit compacte formaat is de vouwfiets ideaal voor de camper. Met een elektrische vouwfiets kun je overal flexibel en snel komen.

Voordelen van een elektrische vouwfiets

Comfort: met elektrische trapondersteuning rijdt u comfortabel en gemakkelijk. Ook bij tegenwind of bergop rijden. Zo kom je niet elke keer in het zweet op je bestemming aan.

Perfect voor lange afstanden: U kunt gemakkelijker langere afstanden afleggen zonder moe te worden.

Snelheid: U kunt langere tijd met hoge snelheden rijden dan met een normale fiets. Meestal is dit tot 25 km per uur.

Gemakkelijk opbergen: Een elektrische vouwfiets kunt u gemakkelijk opvouw en meenemen en opbergen in de camper.

Groen: Een elektrische vouwfiets vermindert uitstoot en is goed voor het milieu. In vergelijking met andere elektrische voertuigen zijn elektrische fietsen duurzamer.

Lichte elektrische fiets voor camper kopen?

Heb je besloten om een lichte elektrische fiets voor de camper te kopen? Neem dan direct contact op met de dealer bij u in de buurt en maak een afspraak. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze elektrische vouwfietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag bij het kiezen van de beste elektrische fiets.

Vind een dealer Private shopping