Kleine elektrische fiets kopen? Dan bent u bij ECO Traveller Company aan het juiste adres! ECO Traveller is als beste getest door ANWB en het AD. Dit is een complete vouwfiets die snel en gemakkelijk opvouwt. Hij wordt geleverd met een krachtige accu waardoor het een groot bereik heeft. Bekijk snel ons aanbod aan elektrische vouwfietsen!

Een kleine elektrische fiets: compact en handig

Een kleine elektrische fiets is ideaal wanneer u veel moet reizen. Een elektrische vouwfiets neemt u makkelijk mee naar bijvoorbeeld de trein of bus. Onze fietsen zijn niet alleen opvouwbaar, maar de fiets en wielen zijn ook van een kleiner formaat. Door het compacte formaat is de fiets ook ideaal om mee te nemen in de auto of caravan. Hierdoor zijn onze elektrische vouwfietsen erg handig voor woon-werkverkeer. Zo bent u flexibel en snel. Alle ECO Traveller modellen zijn volledig onderhoudsvrij dankzij de gesloten kettingkasten, riemaandrijving en versnellingsnaaf. Mocht u dus op zoek zijn naar een goede elektrische fiets, dan vindt u die hier!

Elektrische mini fiets van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar de beste elektrische mini fiets? Zoek dan niet verder! ECO Traveller werd in verschillende tests zeer goed of best beoordeeld, waaronder AD, NKC en ANWB. De fiets worden standaard geleverd met een zeer krachtige accu. U kunt er dus vele kilometers mee rijden. Daarnaast zijn de fietsen uit te breiden met een krachtiger accupakket.

Kleine elektrische fiets kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze kleine fietsen met elektrische trapondersteuning? Neem dan direct contact op met een dealer bij u in de buurt en maak een afspraak. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over onze kleine elektrische fietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste elektrische vouwfiets.

Vind een dealer Private shopping