Elektrische vouwfiets kopen? Dan bent u bij de ECO Traveller Company op het juiste adres. De ECO Traveller is als beste getest door onder andere de ANWB en het AD. Dit is een complete vouwfiets die snel en gemakkelijk opvouwbaar is. Deze is voorzien van een krachtige accu waardoor het een groot bereik heeft. Bekijk eens onze prachtige E-Bike vouwfietsen!

Een elektrische vouwfiets: compact en handig

Een elektrisch opvouwbare fiets is zeer handig wanneer u vaak moet reizen. Deze fiets kan gemakkelijk mee worden genomen in bijvoorbeeld de trein of bus. Deze fiets is niet alleen vouwbaar, maar de fiets en wielen zijn ook van een kleiner formaat. Door het compacte formaat is een vouwfiets ook ideaal mee te nemen in de auto of caravan. Een elektrische vouwfiets is dus heel handig voor woon- en werkverkeer. Zo ben je zowel extreem mobiel als snel.

Standaard uitvoering met een krachtige accu

De ECO Traveller is als heel goed of als allerbeste beoordeeld in diverse testen, namelijk door onder andere: het AD, NKC en de ANWB. Deze opvouwbare elektrische fiets is standaard uitgerust met een zeer krachtige accu. Dit zorgt voor een groot bereik. Zo kunt u dus vele kilometers fietsen. Bovendien is het ook mogelijk om deze uit te breiden met een nog krachtiger accupakket. Alle ECO Traveller modellen zijn geheel onderhoudsvrij dankzij de gesloten kettingkast, de versnellingsnaaf en de riemaandrijving.

Elektrische vouwfiets kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze een van onze geweldige ECO Travellers? Deze elektrisch opvouwbare fietsen zijn geweldig om snel en mobiel te zijn. Bekijk direct de dealers bij u in de buurt en plan een afspraak in. Indien u graag meer informatie ontvangt, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een geschikte elektrische vouwfiets.

Vind een dealer Private shopping