Dealer worden van de Eco Traveller elektrische vouwfietsen?

De elektrische vouwfietsen van Eco Traveller zijn al jaren een begrip onder met name kampeerders en booteigenaren. De fietsen worden door de gebruikers gewaardeerd door hun degelijkheid, onderhoudsvrije versnellingsnaaf en krachtige motor.

Het dealernetwerk bestaat momenteel uit ca. 20 dealers in Nederland en België die allemaal een groot afzetgebied hebben. Toch is er nog ruimte om dealers toe te voegen, om zo de consument nog beter te kunnen bedienen met altijd een Eco dealer in de buurt.

Winkel met werkplaats

Alle dealers zijn fietsenwinkels met werkplaats, om zo de beste service aan de consument te kunnen verlenen. Eco Traveller Company B.V. werkt uitsluitend met dealers die voldoen aan deze voorwaarden.

Rijklaar geleverd vanuit het service centre

Eco Traveller Company B.V. is gevestigd in de gemeente Edam-Volendam. In Edam worden de fietsen voor de dealers rijklaar afgemonteerd en klaargemaakt voor verzending. Het enige dat de dealer nog hoeft te doen is de fiets uit de doos halen en het frame uitklappen.

Groeiende doelgroep

De belangrijkste doelgroep van de elektrische vouwfietsen zijn consumenten die iets meer tijd te besteden hebben aan recreëren met bijvoorbeeld een boot of een camper/caravan. Deze doelgroep wordt steeds groter, heeft wat meer te besteden en is over het algemeen goed geïnformeerd over wat er verkrijgbaar is in de markt. Zij komen vaak al heel gericht binnen bij een dealer voor een Eco Traveller elektrische vouwfiets. Op de website ecotravellercompany.nl staat een actueel overzicht met dealers in Nederland.

Samengevat:

  • Lucratieve & groeiende doelgroep
  • Geen grote afnameverplichting
  • Beschermd afzetgebied
  • Ter verbreding van het assortiment
  • Alleen verkoop via vakhandel

Heb je interesse om dealer te worden? Bel naar 0299-372155, mail naar info@ecotravellercompany.nl of neem contact op via het contactformulier.