Lichte elektrische fiets kopen? Dan bent u bij de ECO Traveller Company op het juiste adres. De ECO Traveller is als beste getest door onder andere de ANWB en het AD. Dit is een complete vouwfiets die snel en gemakkelijk opvouwbaar is. De ECO Traveller vouwfietsen zijn licht van gewicht. Deze is voorzien van een krachtige accu waardoor het een groot bereik heeft. Bekijk eens onze prachtige e-bike vouwfietsen!

Een lichte elektrische fiets: compact en handig

Een lichte elektrische fiets is ideaal wanneer u veel moet reizen. Een elektrische vouwfiets neemt u eenvoudig mee, bijvoorbeeld in de trein of bus. Onze fietsen zijn niet alleen opvouwbaar, maar de fiets zelf en de wielen zijn ook compact van formaat. Dankzij dit handzame formaat kunt u de fiets gemakkelijk meenemen in de auto of caravan, waardoor onze lichte elektrische vouwfietsen perfect zijn voor woon-werkverkeer. Zo blijft u flexibel en snel onderweg. Alle ECO Traveller modellen zijn bovendien volledig onderhoudsvrij dankzij de gesloten kettingkasten, riemaandrijving en versnellingsnaaf. Als u dus op zoek bent naar een hoogwaardige elektrische fiets, dan bent u hier aan het juiste adres!

Voordelen van een lichte e-bike

  • Gratis meenemen in de bus of trein is toegestaan
  • Gemakkelijk te vervoeren door hun gewicht en praktische formaat
  • Een milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van een auto
  • Fietsen is goed voor de gezondheid

Elektrische vouwfietsen van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een lichte elektrische fiets? Zoek niet langer! ECO Traveller heeft uitstekende beoordelingen ontvangen in verschillende tests, waaronder die van AD, NKC en ANWB. Onze fietsen worden standaard geleverd met een zeer krachtige accu, waarmee u moeiteloos vele kilometers kunt afleggen. Bovendien is het mogelijk om de fietsen verder te verbeteren met een krachtiger accupakket.

Lichte elektrische fiets kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze lichte elektrische fietsen met trapondersteuning? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met een dealer bij u in de buurt en maak een afspraak. Als u meer informatie wilt of nog vragen heeft over onze lichte elektrische fietsen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste elektrische vouwfiets.

Vind een dealer Private shopping