Alles over de Eco Traveller Elektrische Vouwfiets

De Eco Traveller elektrische vouwfiets is een voordelige vouwfiets die snel en handig opvouwbaar is. Ideaal indien u op zoek bent naar een opvouwbare E-bike waar u ook nog eens gemakkelijk op- en af kunt stappen.

De Eco Traveller is standaard uitgerust met een 360 Wh Lithium Ion accu. Dit, in combinatie met een krachtige 250W voorwielmotor, zorgt ervoor dat deze elektrische vouwfiets u een prettige en soepele ondersteuning geeft. Dankzij de versnellingsnaaf en de gesloten kettingkast is de Eco Traveller geheel onderhoudsvrij. Voor een grotere actieradius is het mogelijk om het accupakket uit te breiden naar 600 Wh.

Er zijn momenteel 4 modellen van de Eco Traveller beschikbaar: de N3, N7 en de Premium. Hierbij kan de keuze gemaakt worden tussen 3 en 7 versnellingen. Voor de echte fietsliefhebbers bestaat de Eco Traveller Premium, deze is uitgerust met 7 versnellingen, een luxe LCD display en een zeer stille aandrijving.

Vind een dealer

De Eco Travellers

Eco Traveller N7

De Eco Traveller N7 is perfecte voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een betrouwbare elektrische vouwfiets, waarmee ook in heuvelachtig landschap gefietst kan worden.

WE HEBBEN EEN WINNAAR!
DRIEWERF HOERA! De Eco Traveller N7 als BESTE BEOORDEELD in de AD Fietstest! Het eindcijfer 8 is een extra erkenning voor deze complete vouwfiets, die tijdens een eerdere test al werd geroemd om haar uitmuntende rijeigenschappen.

Eco Traveller N3

De Eco Traveller N3 is perfecte voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een betrouwbare elektrische vouwfiets, zonder onnodige extra’s.

Eco Traveller Premium

De Eco Traveller Premium is perfect voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een betrouwbare en zeer compleet uitgeruste elektrische vouwfiets, waarmee ook in heuvelachtig landschap gefietst kan worden.