De Eco Travellers

Eco Traveller N7

De allernieuwste versie van de Eco Traveller N7 is uiteraard opnieuw perfect voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een betrouwbare elektrische vouwfiets, waarmee ook in heuvelachtig landschap gefietst kan worden.

De Eco Traveller N7 is als beste beoordeeld in de AD fietstest van 2021! Het eindcijfer 8 is een extra erkenning voor deze complete vouwfiets, die tijdens eerdere test al werd geroemd om haar uitmuntende rijeigenschappen.

Eco Traveller Excellent

Het nieuwste topmodel is de Eco Traveller Excellent. Een elektrische vouwfiets met een krachtige en geruisloze middenmotor en een onderhoudsvrije riemaandrijving.

Alles over de Eco Traveller Elektrische Vouwfiets

De Eco Traveller is een zeer complete elektrische vouwfiets die snel en handig opvouwbaar is. Ideaal, indien u op zoek bent naar een opvouwbare E-bike waar u ook nog eens gemakkelijk op en af kunt stappen.

Standaard uitgevoerd met een krachtige ondersteuning!

De Eco Traveller is een testwinnaar! In verschillende testen onder andere van het AD, NKC en ANWB is deze vouwfiets als heel goed of als allerbeste beoordeeld! De Eco Traveller is standaard uitgerust met een krachtige accu, wat zorgt voor een groot bereik. Als extra optie kan deze nog uitgebreid worden met een nog krachtigere accupakket. Dankzij de versnellingsnaaf en de gesloten kettingkast of de Gates riemaandrijving bij het Excellent model zijn alle Eco Traveller modellen geheel onderhoudsvrij.


De Eco Traveller mee in de trein, op de boot of naar de camping!

Veel mensen kopen een vouwfiets, omdat deze gemakkelijk mee te nemen is. Een vouwfiets, de naam zegt het al, is met een paar eenvoudige handelingen in elkaar te vouwen. Wanneer je bijvoorbeeld voor je werk met de trein reist, is een opvouwbare elektrische fiets heel gemakkelijk te gebruiken. Door de elektrische motor fiets je namelijk ontspannen van het station naar kantoor of huis. Handig om te weten is dat een elektrische vouwfiets altijd gratis mee in de bus of trein mag. Ook is deze fiets met trapondersteuning ideaal voor mensen die op vakantie zijn. Wanneer het nu voor een dagje varen of een langere periode op de camping is, het is altijd een uitkomst. Met de beste vouwfiets van Eco Traveller fiets je namelijk gemakkelijk naar een dorpje in de buurt. Zo ziet u meer van de prachtige omgeving van uw vakantie bestemming!


Technische informatie Eco Traveller

De Eco Traveller is standaard voorzien van een Lithium Ion accu. Dit, in combinatie met een krachtige 250W voorwielmotor, zorgt ervoor dat deze fiets u een en soepele ondersteuning geeft. Dankzij de versnellingsnaaf en de gesloten kettingkast of de Gates riemaandrijving bij de Excellent is de Eco Traveller geheel onderhoudsvrij. Voor een grotere actieradius is het mogelijk om het accupakket zelfs uit te breiden naar 518 Wh.


Vind een dealer