Op zoek naar een elektrische vouwfiets met naafversnelling? Dan is de ECO Traveller Company de juiste keuze voor u. Onze ECO Traveller, met lof toegezwaaid door instellingen als de ANWB en het AD, is een complete vouwfiets die snel en gemakkelijk opvouwbaar is. Voorzien van een krachtige accu voor een uitgebreid bereik, zijn onze prachtige E-Bike vouwfietsen een must-see voor wie op zoek is naar mobiliteit en gemak.

Elektrische vouwfiets: compact en handig

Een elektrische vouwfiets met naafversnelling biedt ultieme handigheid voor frequente reizigers. Dankzij het compacte ontwerp is deze fiets eenvoudig mee te nemen in trein, bus, auto of caravan. Ideaal voor woon-werkverkeer, verzekert deze fiets mobiliteit en snelheid, zonder in te leveren op prestaties.

Standaard uitvoering met een krachtige accu en naafversnelling

De ECO Traveller, geprezen door het AD, NKC en de ANWB, is uitgerust met een krachtige accu voor een groot bereik. Deze elektrische vouwfietsen met naafversnelling bieden niet alleen standaard prestaties, maar kan ook worden uitgebreid met een nog krachtiger accupakket. Dankzij de gesloten kettingkast, de versnellingsnaaf en de riemaandrijving zijn alle ECO Traveller modellen geheel onderhoudsvrij.

Elektrische vouwfiets met naafversnelling kopen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze geweldige ECO Travellers? Onze elektrische vouwfietsen met naafversnelling bieden snelheid en mobiliteit in één. Vind direct een dealer bij u in de buurt en plan een afspraak in. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte elektrische vouwfiets met naafversnelling.

Vind een dealer Private shopping