Elektrische vouwfiets met lage instap kopen? Dan bent u bij ECO Traveller Company aan het juiste adres! ECO Traveller is als beste getest door ANWB en het AD. Dit is een complete vouwfiets die snel en gemakkelijk opvouwt. Hij wordt geleverd met een krachtige accu waardoor het een groot bereik heeft. Bekijk snel ons aanbod aan elektrische vouwfietsen met lage instap!

Een elektrische vouwfiets met lage instap: comfortabel en praktisch

Een elektrische vouwfiets met lage instap is ideaal wanneer u veel moet reizen. Deze fietsen zijn gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld de trein of bus. Onze fietsen zijn niet alleen opvouwbaar, maar hebben ook een lage instap en een kleiner formaat. Door het compacte ontwerp zijn de fietsen ook ideaal om mee te nemen in de auto of caravan. Hierdoor zijn onze elektrische vouwfietsen erg handig voor woon-werkverkeer. Zo bent u flexibel en snel. Alle ECO Traveller modellen zijn volledig onderhoudsvrij dankzij de gesloten kettingkasten, riemaandrijving en versnellingsnaaf. Mocht u dus op zoek zijn naar een goede elektrische fiets met lage instap, dan vindt u die hier!

Vouwfiets met lage instap van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar de beste elektrische vouwfiets met lage instap? Zoek dan niet verder! ECO Traveller werd in verschillende tests zeer goed of best beoordeeld, waaronder AD, NKC en ANWB. De fietsen worden standaard geleverd met een zeer krachtige accu. U kunt er dus vele kilometers mee rijden. Daarnaast zijn de fietsen uit te breiden met een krachtiger accupakket.

Elektrische vouwfiets met lage instap kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze elektrische vouwfietsen met lage instap? Neem dan direct contact op met een dealer bij u in de buurt en maak een afspraak. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over onze elektrische vouwfietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste elektrische vouwfiets met lage instap.

Vind een dealer Private shopping