Elektrische fiets voor kleine mensen kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! ECO Traveller is als beste getest door ANWB en het AD. Bij ons vind je complete elektrische fietsen die speciaal zijn ontworpen voor kleinere personen. Onze elektrische fietsen zijn comfortabel, lichtgewicht en hebben een laag frame, zodat ze perfect passen. Ze worden geleverd met een krachtige accu waardoor ze een groot bereik hebben. Bekijk snel ons prachtige aanbod aan elektrische fietsen voor kleine mensen!

Elektrische fiets voor kleine mensen: comfort en gemak

Elektrische fietsen zijn al jaren populair. Onze elektrische fietsen voor kleine mensen zijn speciaal ontworpen om comfort en gemak te bieden. Ze hebben een lage instap en een verstelbaar frame, zodat ze perfect aansluiten bij kleinere lichaamslengtes. Onze fietsen zijn lichtgewicht en eenvoudig te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Dankzij de gesloten kettingkasten, riemaandrijving en versnellingsnaaf zijn de ECO Traveller modellen volledig onderhoudsvrij. Als u dus op zoek bent naar een geweldige fiets die bij uw lengte past, dan vindt u die hier!

Voordelen van elektrische fietsen voor kleine mensen

  • Comfortabel en gemakkelijk: met elektrische trapondersteuning kun je comfortabel en eenvoudig fietsen, zelfs tegen de wind in of bergop. Zo kom je op je bestemming zonder te zweten. Ideaal voor
  • lange afstanden: Met een elektrische fiets kun je gemakkelijker lange afstanden afleggen zonder moe te worden.
  • Hoge snelheid: je kunt langere tijd met hogere snelheden fietsen dan met een gewone fiets, meestal tot 25 km per uur.
  • Gemakkelijk op te bergen: dankzij het compacte ontwerp kun je de elektrische fiets eenvoudig opbergen in bijvoorbeeld een garage of fietsenstalling. Duurzaam: elektrische fietsen verminderen uitstoot en zijn beter voor het milieu dan andere elektrische voertuigen. Ze zijn daarom duurzamer.

Elektrische vouwfiets met lage instap

De lichte elektrische fiets met lage instap is de perfecte oplossing voor kleinere mensen en mensen met beperkte mobiliteit. Het is soms moeilijk om een zware E-Bike te vervoeren. Maar met een lichtgewicht elektrische fiets kun je gemakkelijker lange afstanden afleggen zonder moe te worden en zonder zware inspanningen te hoeven doen bij het vervoeren ervan. De lage instap maakt het extra gemakkelijk om op de fiets te stappen en het compacte ontwerp maakt het makkelijk om de fiets op te bergen.

Elektrische fiets voor kleine mensen kopen?

Heb je besloten om een lichte elektrische fiets voor kleine mensen te kopen? Neem dan direct contact op met de dealer bij u in de buurt en maak een afspraak. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze elektrische vouwfietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag bij het kiezen van de beste elektrische fiets.

Vind een dealer Private shopping