Test de Eco Traveller op de KCJ!

De Eco Traveller Company is wederom aanwezig op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, dit najaar in Utrecht. De elektrische vouwfietsen van Eco Traveller hebben inmiddels een vertrouwde plek ingenomen langs het uitgebreide indoor fietsparcours.

Er zijn diverse modellen van de Eco Traveller beschikbaar: de N3 met 3 versnellingen en de N7, N7 Classic en de Premium met 7 versnellingen. Deze Eco Traveller Premium is het topmodel voor de echte fietsliefhebbers: deze is uitgerust met 7 versnellingen, een luxe LCD display en een zeer stille aandrijving. Alle fietsen van Eco Traveller voldoen aan de vernieuwde Europese wet- en regelgeving.

Beursaanbieding: krijg een upgrade t.w.v. € 200,- cadeau!
Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs geldt een speciale beursaanbieding. Bij aanschaf vande  Eco Traveller Classic elektrische vouwfiets ontvangt u een gratis accu upgrade t.w.v. € 200,-. De accucapaciteit stijgt dan van 360 Wh, naar maar liefst 605 Wh. Goed voor ca. 85-120 km fietsplezier!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze stand aan het fietsparcours op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van 10 t/m 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoek voor meer informatie en kaarten www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.