Test de Eco Traveller elektrische vouwfiets op het circuit van Zandvoort!

EDAM, 10 februari 2016 – Op 22, 23 en 24 april vindt de NKC Camper Experience plaats op het circuit van Zandvoort. Het team van Fietsspeciaalzaak Ronald Schot staat deze dagen bij het speciaal aangelegde fietsparcours van brancheorganisatie Bovag om uitleg en demonstraties te geven over de elektrische vouwfietsen van Eco Traveller. De Eco Traveller is een vouwfiets die erg geliefd is onder kampeerders. Vanwege het compacte formaat, de krachtige en betrouwbare ondersteuning en de unieke gesloten kettingkast is deze vouwfiets de ideale reisgezel voor iedere kampeervakantie.

De Eco Traveller is een zeer complete vouwfiets die fietst met het comfort van een normale elektrische fiets. Voorzien van een krachtige 250W voorwielmotor die in combinatie met de 360Wh betrouwbare Lithium Ion accu zorgt voor een prettige soepele ondersteuning met een aanzienlijke actieradius tot 70 kilometer. De fiets is snel en handig op te vouwen tot een zeer handzaam pakket en het op- en afstappen is eenvoudig door de ruime, lage instap.

Uniek: gesloten kettingkast

De Eco Traveller is een van de weinige elektrische vouwfietsen die is afgewerkt met een volledig gesloten kettingkast. Vieze handen of kleding worden hierdoor voorkomen. Bovendien is een gesloten kettingkast zeer praktisch bij het opbergen van de caravan of camper. Dankzij deze gesloten kettingkast en de volledig ingebouwde versnellingsnaaf in het achterwiel is de fiets nagenoeg onderhoudsvrij.

De Eco Traveller is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: Met 3 versnellingen in de kleur antraciet en met 7 versnellingen in de keur blauw. Bovendien is bij beide modellen de trapondersteuning instelbaar in 5 standen. Door het robuuste frame en de brede banden heeft de fiets een uitstekende grip op de weg en de vering in voorvork en zadel geven een zeer comfortabel gevoel.

Uitstekende testresultaten

In diverse testen van elektrische vouwfietsen wordt de Eco Traveller als zeer goed beoordeeld (bijv. bij de ANWB en bij het E-BIKE & Trekking Magazine). De Eco Traveller komt als meest complete elektrische vouwfiets uit de test, met als pluspunten: de afgesloten kettingkast, het solide frame, de uitmuntende rijeigenschappen, comfortabel en voordelig.

NKC Camper Experience

Kijk voor meer informatie over de NKC Camper Experience en tickets op NKC Camper Experience.