Alles over de Eco Traveller Elektrische Vouwfiets

De Eco Traveller elektrische vouwfiets is een voordelige vouwfiets die snel en handig opvouwbaar is. Ideaal indien u op zoek bent naar een opvouwbare E-bike waar u ook nog eens gemakkelijk op- en af kunt stappen.

De Eco Traveller is standaard uitgerust met een 360 Wh Lithium Ion accu. Dit, in combinatie met een krachtige 250W voorwielmotor, zorgt ervoor dat deze elektrische vouwfiets u een prettige en soepele ondersteuning geeft. Dankzij de versnellingsnaaf en de gesloten kettingkast is de Eco Traveller geheel onderhoudsvrij. Voor een grotere actieradius is het mogelijk om het accupakket uit te breiden naar 600 Wh.

Er zijn momenteel 4 modellen van de Eco Traveller beschikbaar: de N3, N7, N7 Classic en de Premium. Hierbij kan de keuze gemaakt worden tussen 3 en 7 versnellingen. Voor de echte fietsliefhebbers bestaat de Eco Traveller Premium, deze is uitgerust met 7 versnellingen, een luxe LCD display en een zeer stille aandrijving.

De Eco Travellers

'product', 'product_cat' => 'elektrische-fiets', 'post_status' => 'publish', 'posts_per_page' => '-1', 'post__not_in' => array($currentID), 'paged' => $paged ) ); ?> have_posts() ) : ?> have_posts() ) : $query->the_post(); ?>