Eco Traveller presenteert de 2018 collectie op Caravana

Van 18 t/m 23 januari staat de nieuwe collectie Eco Traveller elektrische vouwfietsen op de Caravana in Leeuwarden.  De Caravana is de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland in het WTC Expo Leeuwarden.

De 2018 collectie bestaat uit 3 vernieuwde modellen, de N3, de N7 en de Premium. Bij alle drie de modellen is de aandrijving verbeterd, waardoor deze haast geruisloos is. Door de vernieuwde aandrijving voelt de ondersteuning heel natuurlijk en geleidelijk aan. Alle modellen zijn voorzien van een gesloten kettingkast, waardoor de ketting goed beschermd is voor smeer en vuil. Dankzij het gesloten systeem kunt u de vouwfietsen eenvoudig meenemen in de camper of caravan.

De N3 beschikt over een ingebouwde Nexus naaf met 3 versnellingen, de N7 over een ingebouwde Nexus naaf met 7 versnellingen. De N3 en N7 modellen hebben standaard een actieradius van 50-70 km.

De naam van Eco Traveller Premium zegt het al, de Premium is het topmodel onder de Eco Travellers! De bagagedrager en accu hebben een upgrade gekregen. Zowel optisch als inhoudelijk: het batterijpakket oogt een stuk slanker, maar beschikt tegelijkertijd over een grotere capaciteit van maar liefst 468Wh (13Ah). Voor de echte kilometervreters is een accu van 612Wh (17Ah) verkrijgbaar. Met deze extra grote accu kan een afstand van ruim 100 km met ondersteuning worden gefietst. Het LED display is vervangen voor een LCD uitvoering waarop alle ritinformatie af te lezen is. Ook beschikt de fiets over een walk-assist functie, hiermee rijdt de fiets uit zichzelf wanneer u met de fiets aan de hand loopt. Zowel het stuur als de zadelpen zijn eenvoudig en zonder gereedschap in hoogte verstelbaar. Het achterlicht is vernieuwd, waardoor de zichtbaarheid en veiligheid worden vergroot.

Nieuwsgierig geworden naar de ideale vouwfiets voor in de camper of caravan? U vindt ons van 18 t/m 23 januari bij het fietsparcours op de Caravana in Leeuwarden!