Eco Traveller aanwezig op de Caravana in Leeuwarden op 17 t/m 22 januari 2019

Van 17 t/m 22 januari 2019 staat de collectie Eco Traveller elektrische vouwfietsen weer op de Caravana in Leeuwarden. De Caravana is de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland in het WTC Expo Leeuwarden.

Beursaanbieding: krijg een upgrade t.w.v. € 200,- cadeau!
Tijdens de Caravana editie 2019 geldt een speciale beursaanbieding. Bij aanschaf van de Eco Traveller Classic elektrische vouwfiets ontvangt u een gratis accu upgrade t.w.v. € 200,-. De accucapaciteit stijgt dan van 360 Wh, naar maar liefst 605 Wh. Goed voor ca. 85-120 km fietsplezier!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze uitgebreide stand aan het fietsparcours op de Caravana in Leeuwarden.

De 2019 collectie bestaat opnieuw uit 3 vernieuwde modellen, de N3, de N7 en de Premium. Bij alle drie de modellen is de aandrijving geruisloos en voelt de ondersteuning heel natuurlijk en geleidelijk aan. Alle modellen zijn voorzien van een gesloten kettingkast, waardoor de ketting goed beschermd is voor smeer en vuil. Dankzij het gesloten systeem kunt u de vouwfietsen eenvoudig meenemen in de camper of caravan.

De N3 beschikt over een ingebouwde Nexus naaf met 3 versnellingen, de N7 over een ingebouwde Nexus naaf met 7 versnellingen. De N3 en N7 modellen hebben standaard een actieradius van 50-70 km.

De naam van Eco Traveller Premium zegt het al, de Premium is het topmodel onder de Eco Travellers! Zowel optisch als inhoudelijk: het batterijpakket oogt een stuk slanker, maar beschikt tegelijkertijd over een grotere capaciteit van maar liefst 468Wh (13Ah). Voor de echte kilometervreters is een accu van 612Wh (17Ah) verkrijgbaar. Met deze extra grote accu kan een afstand van circa 125 km met ondersteuning worden gefietst. De fiets voorzien van een bedieningsdisplay waarmee alle ritinformatie af te lezen is. Ook beschikt de fiets over een walk-assist functie, hiermee rijdt de fiets uit zichzelf wanneer u met de fiets aan de hand loopt. Zowel het stuur als de zadelpen zijn eenvoudig en zonder gereedschap in hoogte verstelbaar.

Nieuwsgierig geworden naar de ideale vouwfiets voor in de camper of caravan? U vindt ons van donderdag 17 januari tot en met dinsdag 22 januari 2019 bij het fietsparcours op de Caravana in Leeuwarden.