De Eco Traveller op de Fiets en Wandelbeurs 2017

EDAM, 30 januari 2017 – Op zaterdag 11 en zondag 12 februari staat Eco Traveller Company met de elektrische vouwfietsen op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. In een speciaal ingerichte hal met testparcours voor elektrische fietsen, E-bike Xperience, wordt de Eco Traveller gedemonstreerd. U kunt deze en vele andere fietsen uitproberen op het grootste indoor testcircuit van Europa.

De Eco Traveller is een zeer complete vouwfiets die fietst met het comfort van een normale elektrische fiets. Voorzien van een krachtige 250W voorwielmotor die in combinatie met de 360Wh betrouwbare Lithium Ion accu zorgt voor een prettige soepele ondersteuning met een aanzienlijke actieradius tot 70 kilometer. De fiets is snel en handig op te vouwen tot een zeer handzaam pakket en het op- en afstappen is eenvoudig door de ruime, lage instap.

Uniek: gesloten kettingkast

De Eco Traveller is een van de weinige elektrische vouwfietsen die is afgewerkt met een volledig gesloten kettingkast. Vieze handen of kleding worden hierdoor voorkomen. Bovendien is een gesloten kettingkast zeer praktisch bij het opbergen van de fiets in de auto, boot, caravan of camper.
Dankzij deze gesloten kettingkast en de volledig ingebouwde versnellingsnaaf in het achterwiel is de fiets nagenoeg onderhoudsvrij.

De ECO Traveller is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:
Met 3 versnellingen in de kleur antraciet en met 7 versnellingen in de kleur blauw. Bovendien is bij beide modellen de trapondersteuning instelbaar in 5 standen.

Nieuw: accupakket XL

Sinds kort is voor de Eco Traveller elektrische vouwfiets een batterijpakket leverbaar met extra veel vermogen: 36V-16.8 Ah (605 Wh). Hiermee is een actieradius mogelijk van 85 tot wel 120 km! De meerprijs hiervan bedraagt € 200,-.

De ECO Traveller is de ideale reisgezel als u reist met boot, caravan, camper of auto

In diverse testen van elektrische vouwfietsen wordt de Eco Traveller als zeer goed beoordeeld (bijv. bij de ANWB en bij het E-BIKE & Trekking Magazine). De Eco Traveller komt als meest complete elektrische vouwfiets uit de test, met als pluspunten: de afgesloten kettingkast, het solide frame, de uitmuntende rijeigenschappen en de scherpe prijs.