De Eco Traveller elektrische vouwfiets op de Fiets en Wandelbeurs

EDAM, 10 februari 2016 – Op zaterdag 20 en zondag 21 februari staat de Eco Traveller Elektrische vouwfiets op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. In een speciaal ingerichte hal voor elektrische fietsen, de E-bike Xperience, wordt de Eco Traveller gedemonstreerd. U kunt deze en vele andere fietsen uitproberen op het grootste indoor testparcours van Europa. Fietsspeciaalzaak Ronald Schot is al jaren dealer van de Eco Traveller Elektrische vouwfiets en is dan ook zeer tevreden over dit product.

Ronald Schot: “De Eco Traveller is een zeer complete elektrische vouwfiets die fietst met het comfort van een normale elektrische fiets. Voorzien van een krachtige 250W voorwielmotor die in combinatie met de 360Wh betrouwbare Lithium Ion accu zorgt voor een prettige soepele ondersteuning met een aanzienlijke actieradius tot 70 kilometer. De fiets is snel en handig op te vouwen tot een zeer handzaam pakket en het op- en afstappen is eenvoudig door de ruime, lage instap.”.

Uniek: gesloten kettingkast

De Eco Traveller is een van de weinige elektrische vouwfietsen die is afgewerkt met een volledig gesloten kettingkast. Vieze handen of kleding worden hierdoor voorkomen. Bovendien is een gesloten kettingkast zeer praktisch bij het opbergen van de fiets in de auto, boot, caravan of camper. Dankzij deze gesloten kettingkast en de volledig ingebouwde versnellingsnaaf in het achterwiel is de fiets nagenoeg onderhoudsvrij.

Dankzij de 3 of 7 versnellingen is de fiets geschikt voor nagenoeg alle omstandigheden. Door het robuuste frame en de brede banden heeft de fiets een uitstekende grip op de weg en de vering in voorvork en zadel geven een zeer comfortabel gevoel.

De ECO Traveller is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: Met 3 versnellingen in de kleur antraciet en met 7 versnellingen in de keur blauw. Bovendien is bij beide modellen de trapondersteuning instelbaar in 5 standen.

De Eco Traveller elektrische vouwfiets is de ideale reisgezel als u reist met boot, caravan, camper of auto

In diverse testen van elektrische vouwfietsen wordt de Eco Traveller als zeer goed beoordeeld (bijv. bij de ANWB en bij het E-BIKE & Trekking Magazine). De Eco Traveller komt als meest complete elektrische vouwfiets uit de test, met als pluspunten: de afgesloten kettingkast, het solide frame, de uitmuntende rijeigenschappen, comfortabel en voordelig.