Test de Eco Traveller op de KCJ!

Test de Eco Traveller op de KCJ! De Eco Traveller Company is wederom aanwezig op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, dit najaar in Utrecht. De elektrische vouwfietsen van Eco Traveller hebben inmiddels een vertrouwde plek ingenomen langs het uitgebreide indoor fietsparcours.

Bezoek ons gratis op de CamperExpo!

Bezoek ons gratis op de CamperExpo! Kom naar de CamperExpo van vrijdag 23 maart t/m zondag 25 maart 2018 in Expo Houten (Utrecht) van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Eco Traveller presenteert de 2018 collectie op Caravana

Eco Traveller presenteert de 2018 collectie op Caravana Van 18 t/m 23 januari staat de nieuwe collectie Eco Traveller elektrische vouwfietsen op de Caravana in Leeuwarden.  De Caravana is de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland in het WTC Expo Leeuwarden.

Noviteiten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Noviteiten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs EDAM, 19 september 2017 – De Eco Traveller Company staat van 11 t/m 15 oktober op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op het uitgebreide testparcours kunt u natuurlijk onze huidige Traveller met 3 en 7 versnellingen testen, maar er zijn ook nieuwe ontwikkelingen…

Eco Traveller Company op de CamperExpo Houten

Eco Traveller Company op de CamperExpo Houten EDAM, 9 maart 2017 – Van 17 t/m 19 maart 2017 staan wij op de CamperExpo in het ruime beursgebouw van Houten. De focus van deze beurs ligt op alles wat te maken heeft met het vakantievieren met de camper. Dus ook plaatselijke mobiliteit is hierbij een hot […]