Eco Traveller N7 wint zilver in de test van de NKC

De NKC, de Nederlandse Kampeerauto Club, heeft 9 elektrische vouwfietsen getest. Één van deze elektrische vouwfietsen was onze eigen Eco Traveller N7. Wij kunnen trots zijn, want deze kwam zeer goed uit de test! De Eco Traveller N7 is nipt op de 2e plek geëindigd, waarmee dan ook de vermelding willen maken dat de Eco Traveller de enige fiets uit de test is met een volledig afgesloten kettingkast en een onderhoudsvrije versnellingsnaaf!

In de testuitslag wordt het volgende over de Eco Traveller geschreven: Zeer complete elektrische vouwfiets. Pluspunten: rustige en comfortabele rijeigenschappen, fijne display, afgesloten kettingkast en sympathieke prijs. Minpunt kan het gewicht zijn (maar dat komt vooral door zijn compleetheid).  De vouwfiets  heeft een lage instap, rijdt relatief rustig en stabiel en stuurt prettig. De naaf met zeven versnellingen is goed en het geluidsniveau van de motor heel acceptabel.

Wat de testpersonen verder is opgevallen is dat op de Eco Traveller een degelijke bagagedrager is gemonteerd met snelbinders. Aan de bagagedrager kunnen gemakkelijk en veilig  tassen worden bevestigd. Ook de kettingkast is opgevallen, de Eco Traveller is de enige fiets uit de test met een volledig afgesloten kettingkast. Een ander pluspunt is de verkrijgbaarheid van de Eco Traveller, deze is te koop bij vele fietsenwinkels verdeeld over Nederland en België. Er is dus altijd een verkooppunt bij u in de buurt en u profiteert van de uitgebreide service, garantie en expertise van de fietsenwinkel bij u in de regio.

In diverse andere testen van elektrische vouwfietsen wordt de Eco Traveller ook als zeer goed beoordeeld (bijv. bij de ANWB en bij het E-BIKE & Trekking Magazine).

Kijk voor meer informatie over de Eco Traveller elektrische vouwfietsen en de verkooppunten op www.ecotravellercompany.nl.